Exkluzív mikulás szakáll, paróka, szemöldök szett
  • Exkluzív mikulás szakáll, paróka, szemöldök szett

Exkluzív mikulás szakáll, paróka, szemöldök szett

16 990 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!

wS0785

Ha idén te leszel a mikulás, és szeretnél valami nagyot villantani, akkor ne érd be kevesebbel, és válaszd ezt az exkluzív mikulás szakáll, paróka és szemöldök szettet. Mitől exkluzív? Extra hosszú és extra szép,valamint nagyon élethű. Igazi különlegesség, pont úgy néz ki, mint a valódi Mikulás szakálla. Így már joggal nevezheted magad nagyszakállúnak. És hát gondolj bele, jó pár éved rámenne, mire a saját szakállad ilyen hosszúra megnőne. Válaszd az egyszerűbb megoldást, azaz válaszd ezt a mikulás kiegészítő szettet. És hogy teljes legyen az összhatás, egy szép fehér mikulás parókát is a csomagba tettünk, ami jól passzol majd a szakálladhoz, valamint egy pár fehér mikulás szemöldököt is. Így garantáltan el tudod változtatni a külsődet. Szerezd be hozzá a mikulás ruhát, és indulhatsz is a gyerekekhez.


Mérete: egy méret.

Anyaga: műszál.

A szett tartalma: Mikulás szakáll bajusszal, paróka, valamint egy szemöldök pár, ami öntapadós ragasztóval rögzíthető.

Ha szeretnéd kiérdemelni a nagyszakállú télapó megszólítást, akkor válaszd ezt az exkluzív mikulás kiegészítő szettet, ami többek között tartalmaz egy hosszú, fehér mikulás szakállat bajusszal is. Emellett a szakállhoz passzoló fehér mikulás paróka is a csomag része, valamint egy pár fehér mikulás szemöldök. Szerezd be hozzá a piros mikulás ruhát is, és az ajándékokról se feledkezz meg. Ha mindez megvan, öltözz fel szépen a mikulás szettedbe, és indulás a gyerekekhez, akik már nagyon várnak.