Luxus Mikulás Szakáll
  • Luxus Mikulás Szakáll

Luxus Mikulás Szakáll

11 990 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!

y98150

Milyen lenne a Mikulás a hosszú fehér szakálla nélkül? A nagyszakállú télapó elnevezés nem véletlenül ragadt rá. Mert enélkül lehet, hogy fel sem ismernénk, hiába a szép piros ruhája. Hiszen a dalban is benne van, hogy "leng a szakálla". Tehát bátran kijelenthetjük, hogy a Mikulásnak szüksége van egy szép, hosszú, fehér szakállra. Így ha a jelmezedet beszerezted már, akkor ne feledkezz meg a szakállról is gondoskodni. Különben csak egy fura piros ruhás alak leszel :) Arról nem is beszélve, hogy szakáll nélkül egyből felismerhető leszel, míg mikulás szakállat viselve tökéletesen álcázhatod is magad a gyerekek előtt a télapó ünnepségen.


Mérete: 38 cm hosszúságú

Anyaga: műszál

Piros ruha, piros sapka, fehér kesztyű, jó nagy puttony és persze a fehér mikulás szakáll. Ezek szerepelnek a Télapó bevásárlólistáján a téli ünnepek közeledtével. Ez persze csak az alapfelszerelés, ez még bátran bővíthető egyéb mikulás kiegészítőkkel, úgy mint a mikulás szemüveg vagy a mikulásbot, de a fehér mikulás szakáll az elengedhetetlen. Ezt minden Mikulás tudja, és minden Mikulás jelöltnek kötelező darab. Szerezd be te is a saját példányodat, hogy valódi Mikulás válhasson belőled.