Mikulás Szakáll, 28cm
  • Mikulás Szakáll, 28cm

Mikulás Szakáll, 28cm

7 490 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!

y655

Ha a mikulás jelmezedet már beszerezted, akkor ne feledkezz meg a további mikulás kiegészítőkről sem, úgy mint a mikulás szakáll. Ez a hagyományos hófehér télapó szakáll minden télapó jelmezhez tökéletesen passzol. Nemcsak hogy ezzel válik teljessé az igazi mikulás megjelenés, hanem még abban is a segítségedre lesz, hogy felismerhetetlenné válj a gyerekek számára a mikulás ünnepségen. Jól elfedi a vonásokat, amire szükséged is lesz, mert a gyerekek figyelmét nem kerüli el semmi. De kiegészítheted további mikulás kellékekkel is a jelmezedet, ha még inkább álcázni szeretnéd magad. Például felvehetsz mikulás szemüveget vagy télapó parókát is. A lényeg, hogy a gyerkőcök ne jöjjenek rá, hogy ki is valójában a Mikulás.


Mérete: 28cm hosszúságú

Fehér mikulás szakáll a klasszikus mikulás megjelenéshez. A mikulás jelmezedhez válaszd az egyszerűen felhelyezhető télapó szakállat. Sokkal praktikusabb és egyszerűbb megoldás, mint saját szakállat növeszteni. Minden télapó jelmezhez illik, minden arcot tökéletesen elfed. A mikulás szakállra nemcsak azért lesz szükséged,mert az igazi Mikulásnak is hosszú fehér szakálla van, hanem abban is a segítségedre lesz, hogy titokban maradjon a kiléted.