Mikulás Kiegészítő Szett
  • Mikulás Kiegészítő Szett

Mikulás Kiegészítő Szett

Megszólalásig hasonlítani fogsz a valódi Mikulásra, ha ezt a mikulás kiegészítő szettet viseled. Legyen élethű a megjelenésed, mint például a hófehér mikulás szakállad, a hajad, ami szintén hófehér, és viselj olyan szemüveget, amit az igazi Télapó is visel. És az igazán autentikus Mikulás megjelenéshez még egy szép pipát is találsz ebben a szettben. Igen, amit itt felsoroltunk, az mind benne van ebben a mikulás jelmez kiegészítő csomagban, hogy ne kelljen bajlódnod a különböző kiegészítők összeválogatásával. Már csak a piros mikulás ruhát és a mikulás sapkát kell beszerezned mellé, és indulhatsz is megajándékozni a gyerekeket.

y30069
23 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: felnőtt. Egy méretben.

Szett tartalma: paróka, szakáll, szemüveg, pipa

Fehér mikulás szakáll, fehér mikulás paróka, mikulás szemüveg és egy pipa. Ezt mind megtalálod ebben az igazán jól összeválogatott mikulás jelmez kiegészítő szettben, hogy a télapónak megkönnyítsük a dolgát a ruhatárának beszerzésekor. Ha a mikulás jelmezed már megvan, akkor már csak a mikulás kiegészítőkre lesz szükséged, amiket ez a szett mind-mind tartalmaz. Persze ha szeretnéd, további kellékekkel is kiegészítheted a jelmezedet, de az alapdolgokat mind megtalálod benne.