Mikulás sapka
  • Mikulás sapka

Mikulás sapka

Van már mikulás sapkád a mikulás jelmezedhez? El ne felejtsd beszerezni ezt is a télapó ruha mellé, mert különben megfázhat a fejed, amíg odaérsz a gyerkőcökhöz az ajándékokkal. :) Ez az a piros sapka, ami nélkül hiányos lenne a mikulás jelmezed. Mert hát ki látott már sapka nélküli Mikulást? :) A gyerekek izgatottan várják december 6-án a Mikulás érkezését. És ők is tudják, hogy a Mikulás piros ruhában és piros sapkában járja a világot. Ezzel lesz teljes a Mikulás szettje. Na meg persze az ajándékokkal megrakott puttonyával, mert a Mikulás sosem érkezik üres kézzel. Hiszen a rossz gyerekeknek is készül valamivel, csak nekik nem ajándékot, hanem virgácsot visz.

w1500C
870 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: jó minőségű, vastag filc anyag.

Mérete: felnőtt méret, kerülete kb 60 cm.

Jó vastag, puha filc anyagból készült ez a piros mikulás sapka, hogy megvédje a Mikulást a hidegtől és a megfázástól. Mert nem szeretnénk, ha egy nátha miatt félbe kellene szakítania a téli körútját, hiszen akkor csalódottak lennének a gyerekek. Ezért minden Mikulás ruhatárában kell szerepelnie egy télapó sapkának is, ami színben is jól harmonizál a piros mikulás ruhával. Válaszd ki te is a mikulás jelmezedhez legjobban passzoló mikulás sapkádat.