Mikulás sapka hajjal, szakáll, bajusz, szemöldök szett
  • Mikulás sapka hajjal, szakáll, bajusz, szemöldök szett
  • Mikulás sapka hajjal, szakáll, bajusz, szemöldök szett

Mikulás sapka hajjal, szakáll, bajusz, szemöldök szett

4 490 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!

w1533Q

Ezzel a mikulás jelmez kiegészítő szettel senki sem fog felismerni, olyannyira elfedi az arcodat. Húzd a fejedre a piros mikulás sapkádat, melyhez már a fehér télapó hajat is hozzávarrtuk, hogy el ne veszítsd, na ha nem is a fejedet, de a hajadat sem :) Vedd fel hozzá a fehér mikulás szakállat is, hogy az arcod teljes fedésben legyen, de ehhez még további segítséget nyújt neked a fehér mikulás szemöldök is, amit szintén a csomagba rejtettünk. Ha ezt is felhelyezed a saját szemöldöködre, akkor tuti, hogy nem ismer fel senki, és minden részlet harmonizálni fog. Ezeknek a kellékeknek a segítségével annyira takarásban lesz majd az arcod és a valódi vonásaid, hogy éppen csak a szemed fog kilátszani alóluk. Embergyerek legyen a talpán, aki így is felismer téged :)


Anyaga: műszál
A szett tartalma: Mikulás sapka hajjal, Egy pár Mikulás szemöldök, Mikulás szakáll bajusszal

Végiggondoltad már, hogy a mikulás jelmezedhez milyen kiegészítőkre lesz még szükséged? Ha nem, sebaj. Majd mi segítünk ebben :) Ami biztosan kelleni fog, az a mikulás szakáll. Ezen felül a mikulás sapka is feltétlenül szükséges, de mi extráztunk is egy kicsit, mert a fehér télapó hajat is hozzávarrtuk a sapkához, hogy már erre se legyen gondod. És további extraként mikulás szemöldököt is rejtettünk a csomagba, hogy színben ez is harmonizáljon a hajadhoz és a szakálladhoz. Ha ezeket mind magadra veszed, akkor az arcodról biztosan nem ismer majd fel senki.