Ovális mikulás szemüveg
  • Ovális mikulás szemüveg

Ovális mikulás szemüveg

1 790 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

w18325

A Mikulásnak a korából adódóan már gyengébb kicsit a látása, ezért szemüvegre van szüksége. Többek között azért, hogy fel tudja olvasni a jó gyerekek névsorát a mikulás ünnepségen. Ezért ne felejts el beszerezni egy ovális mikulás szemüveget is a mikulás jelmezed mellé még az ünnepség előtt. Valamint a többi mikulás kiegészítőről se feledkezz meg.

De ez a szemüveg nemcsak a Mikulásnak, hanem a manóknak és az idős nénikéknek, bácsiknak, tanároknak is jó szolgálatot tehet jelmez mellé, ha ilyen vagy ezekhez hasonló jelmezbe öltözöl farsangkor vagy halloweenkor. Természetesen ez a szemüveg nem dioptriás, így bátran viselheti mindenki. 

Anyaga: fém, műanyag és üveg.

Mérete: egy méretben.

A mikulás szemüveg segítségével a Mikulás biztosan nem téveszti majd el a házszámot, amikor a sok-sok ajándékot viszi a gyerekeknek szerte a világon. Enélkül bizony nehezen boldogulna, mert már rosszul lát szegény, ezért nehogy szemüveg nélkül maradjon a Mikulás. Az ovális mikulás szemüveg segítségével biztosan minden gyerek azt az ajándékot kapja majd, ami a listára felkerült, mint kívánság.

De manók, anyókák, apókák is választhatják ezt jelmezük mellé a farsangi bálra vagy a halloween bulira.