Fehér kesztyű (Mikulásnak, bűvésznek, bohócnak...)
  • Fehér kesztyű (Mikulásnak, bűvésznek, bohócnak...)
  • Fehér XL-es kesztyű (Mikulásnak, bűvésznek, bohócnak...)
  • Fehér XL-es kesztyű (Mikulásnak, bűvésznek, bohócnak...)
  • Fehér XL-es kesztyű (Mikulásnak, bűvésznek, bohócnak...)

Fehér XL-es kesztyű (Mikulásnak, bűvésznek, bohócnak...)

A Mikulásnak védenie kell a kezét a hideg ellen, ezért a mikulás ruha mellé szerezd be ezt a fehér mikulás kesztyűt is. Ez az XL-es méretű kesztyű a nagyobb kezekkel megáldott mikulásokra is biztosan remekül passzol majd.
De nemcsak a hideg ellen véd ez a fehér kesztyű, hanem a kíváncsi és fürkésző gyermek tekintetek elöl is, akik minden apróságra felfigyelnek. Ha ezt viseli a Télapó, akkor elkerülhető annak a veszélye, hogy a keze leplezze le őt.

De nemcsak Mikulások, hanem bűvészek, bohócok, varázslók számára is ez a megfelelő kiegészítő a jelmezükhöz, ha nagyobb kezekkel rendelkeznek.

Továbbá a diplomaosztóra is ezt válaszd, ha te nem a kisebb kezűek táborát erősíted.

w46907
1 290 Ft

Egységár: 645 Ft / db

(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: felnőtt. Egy méretben.

Anyaga: műszál

1 pár kesztyű/csomag

Ha azt szeretnénk, hogy a Mikulásnak ne fázzon a keze, mikor az ajándékokat kézbesíti, akkor lepjük meg őt egy mikulás kesztyűvel. Ezt az XL méretű fehér mikulás kesztyűt a nagyobb kezű mikulásoknak ajánljuk elsősorban. 

De ugyanilyen jó választás a bohócok, bűvészek, varázslók számára is, ruhájuk kiegészítőjeként. Sőt még diplomaosztón is jó szolgálatot tehet, mikor átveszed a bizonyítványodat.