Mikulás és manó szemüveg lencsével
  • Mikulás és manó szemüveg lencsével
  • Mikulás és manó szemüveg lencsével
  • Mikulás és manó szemüveg lencsével
  • Mikulás és manó szemüveg lencsével
  • Mikulás és manó szemüveg lencsével

Mikulás és manó szemüveg lencsével

1 790 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

w1832M

A Mikulásnak a korából adódóan már gyengébb kicsit a látása, ezért szemüvegre van szüksége. Többek között azért, hogy fel tudja olvasni a jó gyerekek névsorát a mikulás ünnepségen. Ezért ne felejts el beszerezni egy mikulás szemüveget sem még az ünnepség előtt. Ráadásul 3 féle fazonból is választhatsz attól függően, hogy melyik fazon kényelmes a számodra. Választhatsz az ovális, a kerek vagy a szögletes forma közül.

De ez a szemüveg nemcsak a Mikulásnak, hanem a manóknak és az idős nénikéknek is jó szolgálatot tehet, tehát ha magadra ismertél a fentiekben, akkor ne habozz, és szerezz be magadnak egyet a három közül.


Az ár 1 darab Mikulás/ manó szemüvegre vonatkozik! 

Félkör/ovális/szögletes alakú szemüveg üveg lencsével, arany színű kerettel. 
Anyaga: fém, műanyag és üveg

Mérete:
Ovális: 12 cm x 3 cm ( a szára 13,5 cm)
Kerek: 12 cm x 4,5 cm ( a szára 13,5 cm)
Szögletes: 12 cm x 2 cm ( a szára 13,5 cm)

A csomag 1 db szemüvegre vonatkozik.

A termék vegyesen érkezik, a képen látható változatokban. Rendeléskor a megjegyzés mezőben tudod jelezni nekünk, hogy ezek közül melyiket szeretnéd.

Azt nem tudjuk garantálni, hogy biztosan van az általad választottból készleten, viszont ebben az esetben felvesszük veled a kapcsolatot.

Amennyiben nem írod meg, hogy melyik változatot szeretnéd, akkor kollégánk véletlenszerűen választja ki és teszi a csomagodba.

A mikulás szemüveg segítségével a Mikulás biztosan nem téveszti majd el a házszámot, amikor a sok-sok ajándékot viszi a gyerekeknek szerte a világon. Enélkül bizony nehezen boldogulna, mert már rosszul lát szegény, ezért nehogy szemüveg nélkül maradjon a Mikulás. És még választhat is, hogy számára a 3 féle fazon közül melyik a legkényelmesebb. Így biztosan minden gyerek azt az ajándékot kapja majd, ami a listára felkerült, mint kívánság.