Mikulás csengő, kolomp 13 cm-es
  • Mikulás csengő, kolomp 13 cm-es
  • Mikulás csengő, kolomp 13 cm-es

Mikulás csengő, kolomp 13 cm-es

Arany színű karácsonyi kolomp vagy karácsonyi csengettyű, mellyel a Mikulás és az Angyalka jelzi az érkezését. Ha ennek a karácsonyi csengettyűnek a hangját meghallod, akkor egyből tudni fogod, hogy a Mikulás a környéken van már, és hamarosan hozzád is megérkezik. Légy hát résen és fülelj, hátha meglesheted a Mikulás és az Angyalka érkezését.

A karácsonyi kolomp mikulás alkalmával és karácsonykor is egyaránt jó szolgálatot tesz, hiszen mikuláskor a Mikulás érkezését, karácsonykor pedig a karácsonyi Angyalka érkezését jelzi neked. A gyerekek pedig egyből tudni fogják, hogy a várva-várt ajándékok is már a kis csizmácskákban vagy a karácsonyfa alatt vannak :)

Az ár 1 darab kolompra vonatkozik!

w15081
1 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Arany színű kolomp, fekete nyéllel.

Mérete: 13 cm.

Anyaga: fém és műanyag.

Az ár 1 darab kolompra vonatkozik!

A karácsonyi kolomp csilingelő hangja minden gyerek és felnőtt számára egyet jelent, mégpedig hogy a Mikulás már a közelben jár. Ha meghallod ezt a hangot, a karácsonyi csengettyű összetéveszthetetlen dallamát, akkor bújj el jól, fülelj és figyelj, hátha te is meglesheted, hogy mikor bukkan fel a Mikulás piros sapkája az ablakban. De légy résen, mert a Mikulás nagyon halkan közlekedik, csak a karácsonyi kolomp hangja árulhatja el, hogy merre van.