Piros-Fehér Csíkos Manó Sapka
  • Piros-Fehér Csíkos Manó Sapka

Piros-Fehér Csíkos Manó Sapka

5 690 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

y38328

Ez a piros-fehér csíkos óriási manó sapka a legcukibb manó sapka, amit valaha láttál :) Szerezz egy vidám napot a gyerekeknek és a felnőtteknek mikuláskor, és bújj manó jelmezbe, legyél te a Mikulás segédje! Válaszd a manó jelmezed mellé ezt a vidám csíkos manó sapkát, és meglásd, mindenkinek mosolyt csalsz majd az arcára. Hidd el, Te is jól fogod magad érezni egy manó "bőrében" :)

De akár meg is lephetsz ezzel valakit karácsonyra vagy mikulásra, akiről tudod, hogy imád mindent, ami a karácsonnyal kapcsolatos.

Vagy viseld ezt a karácsonyi partin, ha szeretnél egy kis vidámságot vinni az ünneplésbe.

Hosszú csíkos manósapka drót betéttel. A drót betétnek köszönhetően formázható a sapka.

Mérete: felnőtt, egy méretben.

Anyaga: műszál.

Ez az extra méretű, piros-fehér csíkos manó sapka igazán jól áll mindenkinek, legyen szó hölgyekről, urakról vagy akár gyerkőcökről. Igazi ünnepi kiegészítő a karácsonyi időszakra vagy mikuláskor. Viseld ezt, ha te leszel a Mikulás manó segédje a mikulás bulin, vagy vedd fel az ünnepekre hangolódva, esetleg a karácsonyi partira. Amerre jársz ezt a manó sapkát viselve, mindenhol mosolyt csalsz majd az emberek arcáról, legyenek akár kicsik vagy nagyok, és vidámságot hagysz magad után.