Mickey egér latex lufi - normál (6 db)
  • Mickey egér latex lufi - normál (6 db)

Mickey egér latex lufi - normál (6 db)

Vidám, színes Mickey egér mintás lufi csomag, mellyel megörvendeztethetsz egy Mickey egér imádó gyerkőcöt. A piros és sárga lufikról Mickey egér és barátai mosolyognak vidáman ránk. Születésnapra készülsz? Add ezt ajándékba vagy dekoráld vele a születésnapi party helyszínét. De nemcsak születésnapra, bármilyen alkalomra kedves ajándék ez a Mikiegér mintás luficsomag. De nem kell alkalmat sem keresned ahhoz, hogy meglepj valakit ezekkel a vidám, mosolygós lufikkal. Mert adni és örömöt szerezni jóleső érzés, és a lufik ebben garantáltan a segítségünkre tudnak lenni. Mert a lufi mosolyt csal mindenki arcára, legyen kicsi vagy nagy. Hiszen a lufi egyszerűen maga a vidámság és a jókedv :)

DPA999240
1 990 Ft

Egységár: 332 Ft / db

(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


Kiegészítő termékeink

Lufi Fújó Pumpa (Kétirányú )

Ár 2 190 Ft

Lufi fújó gép

Ár 32 990 Ft

Eldobható héliumpalack 30 db latex lufihoz

Ár 24 990 Ft
GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: latex.

Mérete: 27,5 cm.

A csomagban 6 db lufi található., 3 db citromsárga, 3 db piros.

Vidám, színes piros és sárga lufik Mickey egér mintával. Ez a Mikiegeres luficsomag éppoly tökéletes választás ajándékba, mint dekorációnak, például egy szülinapi zsúr helyszínét ezzel feldíszíteni. Szerezz örömet a gyerekeknek vele, és a zsúron osztogasd szét közöttük a vidám lufikat, hogy mindenkinek jusson belőle.

Mert Mikiegér és barátai társaságában garantált a jókedv, pláne, ha egy lufiról mosolyognak ránk.

Ez még talán érdekelhet