Hatalmas manófül manó jelmez kellék
  • Hatalmas manófül manó jelmez kellék

Hatalmas manófül manó jelmezhez

Te leszel a Mikulás egyik manó segédje? Egy igazi manónak szép hegyes manó fülei vannak. A gyerekek is jól tudják ezt, így ha karácsonyi manónak állsz, kár lenne enélkül megjelenni a mikulás ünnepségen, mert ők azonnal kiszúrják, ha valami nem stimmel. Ezért ügyelj a részletekre is, és ne csak a manó jelmezed, hanem a hozzá tartozó manó kiegészítők is legyenek tökéletesek és élethűek. Például szerezz be egy ilyen manó fület a manó jelmezed mellé. De nemcsak mikuláskor és karácsonykor, hanem például farsangkor vagy halloweenkor is bevetheted ezt a manó fület, ha mondjuk a Gyűrűk urából jól ismert Tündének öltözöl, esetleg egy félelmetes manó szörnynek vagy akármilyen koboldnak a bőrébe szeretnél bújni.

ct06222
1 690 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: rugalmas gumi.

Mérete: 13 cm. 

Bőrszínű hegyes manófül, külön-külön felakasztható a fülre.

A csomag 1 pár manófület tartalmaz.

Ha beöltözésről van szó, akkor a manó karakter igen népszerű a felnőttek körében is, legyen szó mikulásról, karácsonyról vagy éppen farsangról. Ha te is egy karácsonyi manó, kobold vagy egy tünde bőrébe szeretnél bújni, akkor szükséged lesz egy élethű, hegyes manó fülre is, hiszen ez igen jellegzetes ismertetőjegye egy manónak vagy koboldnak. Bármilyen menő és mutatós legyen is a manó jelmezed, a tökéletes végeredmény érdekében erre a hegyes manó fülre is szükséged lesz.