Manó fülek
  • Manó fülek
  • Manó fülek
  • Manó fülek

Manó fülek

A Mikulás hűséges barátja és segítője a manó, aki minden évben elkíséri őt, amikor a gyerekekkel találkozik. Ilyenkor magára ölti ünnepi öltözékét, a manó ruhát, és a manó jelmez kiegészítőkről sem feledkezik meg, amelyek közül a legfontosabb a manó fül. A gyerekek már messziről felismerik őt a szép hegyes füleiről. De nemcsak mikuláskor bújhatsz manó bőrbe, hanem farsangkor és halloween-kor is felveheted a manó jelmezedet a manófülekkel együtt. Mert a cuki kis koboldoknak minden alkalommal nagy sikerük van, bármilyen beöltözős buliról is legyen szó. Férfi és női manók számára egyaránt jó választás.

w03313
1 290 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

1 pár fül/csomag.

Bőrszínű hegyes manófül, külön-külön felhelyezhető. Csak egyszerűen a fül végére kell ráhúzni.

Mérete: 4,5 cm x 6 cm.

Anyaga: gumi.

Miről ismerszik fel legkönnyebben egy manó? Hát a cuki hegyes manó füleiről. Mert a manófül teszi igazán jellegzetessé a megjelenését. Legyen szó karácsonyról vagy mikulásról, amikor segítőként a Mikulás oldalán tevékenykedik, vagy akár farsangról, esetleg halloween-ről, a manó jelmez mellé elengedhetetlen a manófül beszerzése is, ha manónak szeretnél beöltözni. Mert a kiegészítők ugyanolyan fontosak, mint maga a manó jelmez.