manófül
  • manófül

Manófül

A manók fontos szerepet töltenek be a Mikulás segítőiként. Ha szeretnél te is manó lenni, akkor a manó jelmez mellé szükséged lesz egyéb manó kiegészítőkre is. A manók egyik különös ismertetőjele a hegyes fülük, ezért neked is be kell szerezned manó füleket, hogy élethű legyen a megjelenésed. Ez a manófül teljesen úgy néz ki, mint az eredeti, ha ezt viseled, akkor senki nem fog kételkedni abban, hogy te egy valódi manó vagy. De nemcsak a Mikulás segítőjeként viselheted ezt, hanem például farsangkor is, ha úgy döntesz, hogy manó szeretnél lenni a farsangi mulatságon. Vedd hát fel a manó jelmezed, tedd fel a manó füleket és az egyéb manó kiegészítőket, és máris igazi manó vált belőled.

y24617
2 890 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

1 pár fül/csomag.

Bőrszínű hegyes manófül, külön-külön felhelyezhető.

Mérete: 4,5 cm x 9,5 cm.

Anyaga: gumi.

A manók igazán kedves lények, és fontos szerepet töltenek be a Mikulás segítőiként. Ha te is szeretnél manó bőrbe bújni, akkor a manójelmez mellé válaszd ezt a manófület, mely a megszólalásig hasonlít a manók hegyes füleire. Ha ezt a manó kiegészítőt viseled, te is cuki kobolddá változhatsz. De akár farsangkor is viselheted, ha úgy döntesz, hogy manónak szeretnél beöltözni, szuper kiegészítője lesz ez a manó jelmezednek és a többi manó kiegészítőnek.