Mancs Őrjárat - Paw Patrol Pálcás Fólia Lufi
  • Mancs Őrjárat - Paw Patrol Pálcás Fólia Lufi

Mancs Őrjárat - Paw Patrol, Chase Marshall Pálcás Fólia Lufi

Sok kisgyerek rajong a kutyákért és a Mancs őrjárat sorozatért. Szuper képességű kutyák, akik kedvesek, aranyosak és emellett nagyon bátrak és életeket mentenek. Ha a Te gyerkőcöd is imádja a Mancs őrjárat szereplőit, akkor lepd meg ezzel a fólia lufival. A lufin Chase vagy Marshall látható, attól függően, hogy melyik oldalát nézed a lufinak. Egy születésnapi vagy névnapi partin a vendég gyerekek köszönő ajándékként vihetik magukkal haza a pálcás lufit. Szerezz örömet a gyerekeknek ezzel a Mancs őrjáratos pálcás lufival!

n3018502
1 350 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 23 cm

Anyaga: fólia.

A pálca mérete: 29 cm.

A pálca anyaga: komposztálható papír.

A csésze mérete: 3,5 cm átmérőjű.

A csésze anyaga: komposztálható műanyag.

A lufit levegővel töltve, pálcára helyezve szállítjuk.

A lufi nagyon tartós, akár évekig is megmarad.

.

Ez a kis pálcás fólia lufi levegővel van feltöltve. A lufi felfújt állapotban érkezik meg hozzád, és egy lufitartó pálca is tartozik hozzá. A lufi szelepe véglegesen le van zárva/hegesztve, és ennek köszönhetően nehezebben szökik ki belőle a levegő. Ez a fajta lufi akár évekig is megtartja a szép formáját, tehát mondhatni az egyik legtartósabb lufi. Kérlek, hogy tartsd szobahőmérsékleten, és kerüld az éles, szúrós tárgyak használatát a közelében.