Ölelj meg Smile luficsokor
  • Ölelj meg Smile luficsokor

Ölelj meg Smile luficsokor

Egy csokor virág, egy puha ölelés és a szívből jövő szeretet, mind mind egy csokorban. Mindezt jelképezi ez a kedves lufivirág csokor, melynek a virágai szívekből készültek, ami a szeretetet szimbolizálja. A masnija pedig egy nagy mosoly és egy ölelés. Egy olyan különleges virágcsokor lufiból, ami egyszerre képes többféle érzelmet is kifejezni, és helyetted is beszél. De persze nem helyettesíti az általad kimondott kedves szavakat :)

Lepd meg édesanyádat anyák napja alkalmából ezzel a csupa szeretet lufivirág csokorral.

De adhatod születésnapra, névnapra, évfordulóra, nőnapra, Valentin-napra is szerettednek. Bármilyen alkalomról is legyen szó, ez a lufivirág tökéletes ajándék. 

A lufifigura egy különleges tartósító eljárással készül, így 2-3 hónapig is tartós marad!

pd09
2 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

A lufifigura celofánba van csomagolva.

Anyaga: 100% latex

Csomagolás: celofán

Mérete a lufifigurának 50 cm magas és 35 cm széles.

Mivel ezeket a lufifigurákat a megrendelésedkor frissen készítjük el így a szállítási idő 1 munkanap helyett 2 napra módosul!

Egy csokor szeretet, ezt jelképezi ez a bájos lufiból készült virágcsokor. Mondd el ezzel a csokor lufivirággal, hogy mennyire szereted őt. Beszéljenek helyetted a szívecskés virágszálak és a mosolygó kis figura. Legyen bármilyen alkalom, ez az ajándék bármikor telitalálat lesz.

Anyák napja alkalmából lepd meg ezzel édesanyádat, akár virág helyett, akár virág mellé. De születésnapra, névnapra is tökéletes meglepetés.