Legyen szép napod lufivirág katicával
  • Legyen szép napod lufivirág katicával

Legyen szép napod lufivirág katicával

Vigyél egy szál mosolyt ajándékba! Ezzel a bájos, katicás lufi figurával vidámságot varázsolsz az ünnepelt számára. Ajándékozhatod születésnapra, névnapra, ballagásra, és sorolhatnánk még az alkalmat, mert egy mosoly bármilyen alkalomra kiváló ajándék, még ha az egy lufi formájában is ölt testet.

Ezt a lufi virágot adhatod akár anyák napjára is ajándékba, élő virág helyett vagy a virágcsokor mellé is. Egy ilyen vidám és mosolygós lufivirágnak mindenki örülne, így anyukád is biztosan boldog lesz, ha egy ilyen különleges lufival leped őt meg. Mert nemcsak a gyerekek örülnek a lufinak, csak meg kell találni, kihez milyen fajta lufi passzol :)
A lufi virág egy különleges tartósító eljárással készül, így 2-3 hónapig is tartós marad!

pd02
1 290 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

A katicás lufivirág celofánba van csomagolva.

Anyaga a lufivirágnak: 100% latex

Csomagolás: celofán

Mérete: a lufifigura 45 cm magas és 18 cm széles a virág feje.

Mivel ezeket a lufifigurákat a megrendelésedkor frissen készítjük el így a szállítási idő 1 munkanap helyett 2 napra módosul!

Ha a lufira gondolunk, akkor a legtöbbünknek a klasszikus kerek lufi jut az eszébe. De gondoltad volna, hogy egy szép szál virág is készülhet lufiból? Ugyan kell hozzá egy kis gyakorlás, de csodás lufivirágokat lehet készíteni sok különböző különálló lufiból. Ha valami különleges ajándékot keresel, akár anyák napjára, akár bármilyen más alkalomra, akkor lepd meg az ünnepeltet egy ilyen csodaszép lufival.