Versenylovas parti szalvéta 20 db
  • Versenylovas parti szalvéta 20 db

Versenylovas szalvéta lovas szülinapra, 20 db

Azt tartja a mondás, hogy a ló az ember legjobb barátja. A lovak csodálatos állatok, önbizalmat adnak, ló és lovasa igazi társsá válik az egymással a szabad ég alatt eltöltött idő alatt. A vágtázó lovak látványa lenyűgöző, a szabadság érzését mutatja. A lovaglás az egyik legcsodálatosabb sport. Te már kipróbáltad magad a nyeregben? Vagy gyermeked szereti a lovakat esetleg jár lovagolni? Számára rendezett bulin szóljon minden a lovakról. Ezt a barna versenylovas szalvétát feltétlenül be kell szerezned a születésnapi vagy névnapi partijára. A szalvétákat különféle hajtogatási technikával is meghajthatod, hogy különlegesebb legyen az asztal dekorációja. A lovak szerelmeseinek kitűnő választás egy meglepetés lovas parti. A versenylovas party szalvétához szerezz be a parti dekorációjához további lovas parti kellékeket mint a lovas tányért, poharat, asztali dekorációt, lovas spirális díszt és a héliumos lovas lufiról se feledkezzél meg! Ezekkel a lovas parti termékekkel lesz igazán varázslatos a lovas témájú parti!

fs7876
1 790 Ft

Egységár: 89 Ft / db

(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 33 cm x 33 cm.

Anyaga: 3 rétegű papír.

A csomag 20 darab szalvétát tartalmaz.

Rendezz gyermekednek lovas témájú születésnapi vagy névnapi partit. A lovak szerelmeseinek féltétlenül lovas mintás spirális dekoráció, asztali méhsejtpapír dísz dukál, kiegészítve ló formájú héliumos lufikkal. A parti asztalt terítsd meg versenylovas parti tányérral, szalvétával és pohárral. És jöhetnek is a meghívottak, indulhat a parti. :)