Lego Ninjago dekorációs zászlófüzér 2,3 m
  • Lego Ninjago dekorációs zászlófüzér 2,3 m

Lego Ninjago dekorációs zászlófüzér szülinapra, 2,3 m

Rendezz egy felejthetetlen Lego Ninjago tematikájú partit gyermekednek Lego Ninjago figuráival! Minden gyermek szeret játszani, építeni a lego kockákkal. Főleg kisfiúk körében kedveltek a LEGO Ninjago figurái. Így ha kisfiad is rajong a Ninjago harcosaiért akkor a legjobb választás születésnapjára LEGO Ninjago témájú szülinapi partit. A szülinapi parti helyszínét tedd látványossá egyszerűen, gyorsan ezzel a ninjagos zászlófüzérrel. A csomagban 9 darab zászlót találsz amiket egyesével fel kell, hogy fűzzél a 2,3 m hosszú, piros szalagra. Az elkészült Ninjago-s füzért már rögzítheted is a kiszemelt helyre. A teljes Lego nindzsa hatás kedvéért szerezd be hozzá a további Lego Ninjago party kellékeket mint a Lego Ninjago party tányér, szalvéta, party csákó és szívószál. A lego nindzsás témájú születésnapi parti nagyszerű választás gyermekednek és a parti vendégei sokáig fogják emlegetni, hogy micsoda szülinapi partin vettek részt. 

PNN92243
2 290 Ft

Egységár: 996 Ft / m

(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 2,3 m piros szalg, 9 darab zászló aminek a mérete: 18 cm széles, 25 cm hosszú.

Anyaga: papír.

A csomag 1 darab zászlófüzért tartalmaz!

Legyen különleges Lego Ninjago témájú szülinapi partija gyermekednek aki rajong a lego figurákért. Pillanatok alatt látványos dekorációt készíthetsz el gyermeked Lego Ninjago szülinapi partijára. A Happy Birthday betűfüzér nélkülözhetetlen segítséged lesz. A dekoráció 2 méter hosszú, a Happy Birthday betűi összekapcsolt állapotúak, a papír kartonok 12 cm magasak. A szülinapi feliraton Lego nindzsa figurák és japán írások díszítik így teszi még látványosabbá a szülinapi parti dekorációját. A szülinapi füzér mindkét végén 10-10 cm hosszú fehér szalagot találsz ami a rögzítésre szolgál. A még látványosabb lego ninjago partihoz célszerű a további ninjago party kellékeket beszerezni mint a party tányér, szalvéta, szívószál és csákó.