Lego Ninjago Happy Birthday felirat
  • Lego Ninjago Happy Birthday felirat

Lego Ninjago Happy Birthday füzér szülinapra, 2 m

Rendezz egy felejthetetlen születésnapi partit gyermekednek Lego Ninjago figuráival. Minden gyermek szeret játszani, építeni a lego kockákkal. Főleg kisfiúk körében kedveltek a LEGO Ninjago figurái. Az építőjáték a Lego sorozat nagy népszerűségnek örvend, a film a ninja harcosokról szól. A játékfilm látványos harcjelenetekkel tarkított, a ninják kölönböző kalandokban vesznek részt. Hat ninja: Kai, Jay, Cole, Zane, Lloyd és Nya megvédi szülőföldjüket Ninjago-t. Minden fiú álma, hogy ő is hőssé válhasson. Így ha kisfiad is rajong a Ninjago harcosaiért akkor a legjobb választás születésnapjára a LEGO Ninjago témájú szülinapi partit. A szülinapi parti helyszínét tedd látványossá egyszerűen, gyorsan ezzel a szülinapi betűfüzérrel. Csak húzd szét a Lego Ninjago mintás, Happy Birthday feliratos betűs dekorációt. A füzéren található fehér szalaggal könnyen rögzítheted a kiszemelt helyre. A teljes lego nindzsa hatás kedvéért szerezd be hozzá a további Lego Ninjago party kellékeket mint a Lego Ninjago party tányér, szalvéta, party csákó és szívószál. A lego nindzsás témájú születésnapi parti nagyszerű választás gyermekednek és a parti vendégei sokáig fogják emlegetni, hogy micsoda szülinapi partin vettek részt. 

PNN92244
2 690 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 2 m.

Anyaga: papír.

A csomag 1 darab szülinapi betűfüzért tartalmaz!

Legyen különleges Lego Ninjago témájú szülinapi partija gyermekednek aki rajong a lego figurákért. Pillanatok alatt látványos dekorációt készíthetsz el gyermeked Lego Ninjago szülinapi partijára. A Happy Birthday betűfüzér nélkülözhetetlen segítséged lesz. A dekoráció 2 méter hosszú, a Happy Birthday betűi összekapcsolt állapotúak, a papír kartonok 12 cm magasak. A szülinapi feliraton Lego nindzsa figurák és japán írások díszítik így teszi még látványosabbá a szülinapi parti dekorációját. A szülinapi füzér mindkét végén 10-10 cm hosszú fehér szalagot találsz ami a rögzítésre szolgál. A még látványosabb lego ninjago partihoz célszerű a további ninjago party kellékeket beszerezni mint a party tányér, szalvéta, szívószál és csákó.