Rosegold lánybúcsú lufi - Az év menyasszonya - gyémántgyűrűs (6 db)
  • Rosegold lánybúcsú lufi - Az év menyasszonya - gyémántgyűrűs (6 db)

Rosegold lánybúcsú lufi - Az év menyasszonya - gyémántgyűrűs (6 db)

Lánybúcsú partit szervezel? Ünnepeljük ezen a különleges napon az év menyasszonyát, és lepjük meg őt egy csodaszép lánybúcsús lufi csokorral. Ez a rosegold lánybúcsú lufi nagyon különleges és egyben nagyon divatos is, éppen ezért jó választás lehet a menyasszony ajándékául. De nemcsak ajándékba jó, hanem a lánybúcsú party helyszínét is dekorálhatod ezzel a rózsaarany lufival. Nagyon mutatós dekorációk készülhetnek belőle, például csodás padlódíszek vagy asztaldíszek, melyeket egy szép hozzáillő lufisúlyra rögzíthetünk. Válassz hozzá színben passzoló további lánybúcsú party kellékeket és dekorációkat, hogy minél látványosabb és felejthetetlenebb legyen a végeredmény, és hogy a menyasszonyt minél inkább elkápráztathasd.

pdlufi003
1 990 Ft

Egységár: 332 Ft / db

(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 28 cm.

Anyaga: latex.

A csomag 6 db lufit tartalmaz.

A lufi egyik oldalán Az év menyasszonya, a másik oldalán a Miss to Mrs. felirat található.

A Qualatex lufi a világ legjobb minőségű lufija100%-ban latex anyagú, rendkívül rugalmas, és tartós. Levegővel fújva hónapokig, héliummal fújva akár hetekig is megmarad. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

Ez a lánybúcsús lufi a lánybúcsúk sztárja. Akár ajándékba adod a menyasszonynak, akár dekorálsz vele a lánybúcsú buli helyszínén. Különleges rosegold színe és gyémántgyűrű, valamint koktélpohár mintája egyben nagyon csajos, és tökéletesen passzol az alkalomhoz. Kiegészítheted további rosegold dekorációkkal és lánybúcsús kellékekkel is a még látványosabb végeredményért.

Levegővel és héliummal is fújható.