Rózsaarany Bride to be - Rose Gold Levegős Fólia Lufi
  • Rózsaarany Bride to be - Rose Gold Levegős Fólia Lufi

Rózsaarany Bride to be - Rose Gold Levegős Fólia Lufi

2 690 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!

oFB35M-019R

Varázsold csillogóvá a lánybúcsú parti helyszínét ezzel a Bride to Be lufis felirattal. Fogadja a leendő feleséget a lánybúcsú parti helyszínén csillogó, alkalomhoz illő dekoráció. A rose gold, rózsaarany szín nagyon kedvelt, divatos a lánybúcsúkon. Legyen a dekoráció része ez a rózsaarany színű Bride to Be betű formájú füzér. Ezzel az elegáns hatású füzérrel gyorsan és egyszerűen dekorálhatod a lánybúcsú helyszínét. A rose gold színű Bride to Be levegős lufis füzért könnyedén elkészítheted a kétirányú lufi fújó pumpa segítségével. Beltéren és kültéren egyaránt használhatod. A betű formájú lufikat egyesével rögzítheted a kiszemelt helyre. A fólia lufin lévő rögzítő pont segítségével damilt vagy szalagot fűzhetsz rá. Egy fotó erejéig a lánybúcsú résztvevői fényképezkedhetnek a Bride to Be betűivel. :) A betűs lufis felirat elegáns hatást kelt így a többi dekorációt is igazítsd a rose gold színhez. A még látványosabb dekorációhoz válassz további arany és rózsaarany színű parti lampiont, spirális dekorációt és a héliumos lufikról se feledkezzél meg, hogy emlékezetes legyen a lánybúcsú parti!


Mérete: 340 cm hosszú x 35 cm nagyságú betűk.

Anyaga: fólia.

A csomagban 9 betű formájú fólia lufi található.

Egyszerű a lufis betű formájú szülinapi felirat elkészítése kétirányú lufi fújó pumpa segítségével pár perc alatt elkészítheted. 

Ez az elegáns, rózsaarany színű Bride to Be lufis betűfüzér dekorációval dobd fel a lánybúcsú parti helyszínét. A rose gold színű lánybúcsús levegős fólia lufi felirat örömet fog okozni a menyasszonynak amikor meglátja ezt a csillogó dekorációt.

16 hasonló termék: