• Új
Színes téglalapokat kilövő konfetti ágyú 40 cm
  • Színes téglalapokat kilövő konfetti ágyú 40 cm

Színes téglalapokat kilövő konfetti ágyú, 40 cm-es

Milyen különlegességgel dobd fel egy születésnapi parti hangulatát? A legjobb választás ez a színes, téglalap formájú konfettiket kilövő konfetti ágyú. Legyen egy születésnap, házavató, babavárás, akár egy évforduló megünneplése ahol igazi látványosságot nyújthatsz a konfetti esővel. Ez a 40 cm-es konfetti ágyú színes papír téglalapokkal van megtöltve, így amikor elfordítod a nyíl irányában a hengert, színes téglalapok hullanak majd a magasból. Ezzel a különleges party kellékkel csodás meglepetést szerezhetsz az ünnepeltnek, elkápráztathatod vele a vendégeket. Könnyű a használata, beltéren és kültéren is használhatod, viszont annál nagyobb a hatása, amit elérhetsz vele. Mindenki szája tátva marad majd a színes téglalap formájú konfetti eső láttán, ahogy azok vidáman szállnak a levegőben.

oTUKN40
2 190 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Töltet: színes téglalap konfettik.

A konfetti ágyú mérete: 40 cm.

Sűrített levegővel működő konfetti ágyú. A hengert a nyíl irányában elforgatva, színes téglalap formájú konfettiket lövell ki. Beltéri és kültéri használatra.

Lövési magasság: 5-8 méter.