Kék színű holi por party kiegészítő
  • Kék színű holi por party kiegészítő
  • Holi por kék

Holi por - kék, 70 gramm

Az egyik leglátványosabb kültéri kellék egy fotózáson, babaváró, születésnapi, lánybúcsú party vagy nyári fesztiválon a kék színű holi por. Legyen különleges az esemény amikor kiderül, hogy kisfiú vagy kislány a pocaklakó. Használd bátran a babaváró partin és szórj a vendégek kezébe egy kis kék színű holi port ha a baba neme kisfiú. Visszaszámlálás után mindenki egyszerre dobja fel a kezében lévő holi port a levegőbe. Így fény derül a kisbaba nemére. Egy fantasztikus, trendi babanem felfedő partin ne hagyd ki ezt az új, trendi szokást. Egy fotózás hangulatát különlegessé teheted a levegőbe szórt holi porral. Önts a kezedbe egy kisebb mennyiséget és szórd a levegőbe. Keverheted különböző színekkel és természetesen önts másnak is a kezébe vagy egy apró üvegfiolába. Fokozva a hatást szerezd be mellé a rózsaszínű holi port és úgy garantáltan látványos képek készülnek rólatok. Amikor feldobod a holi port és szétszóródik a levegőben olyan mintha "felhőt" képezne. Nyári fesztiválok idején nélkülözhetetlen party kiegészítő a különböző színű holi porok használata. Te se maradjál ki a jóból!

t36503
1 990 Ft

Egységár: 28 Ft / g

(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 70 g.

Anyaga: kukoricakeményítő + színezék.

Mi is ez a trendi party kellék, mi ez a holi por? A Holi Fesztivál vagy más néven Színek fesztiválja elsősorban a hinduk ünnepe, legnépszerűbb indiai ünnep. Tavaszköszöntő ünnepség, a szerelem, színek és termékenység vibráló, energikus ünnepe. A gonoszt máglya gyújtássál űzik el és színes porfestékkel, festékes vízzel locsolják egymást, emlékezve Krishna cselekedeteire. A holi por jellemzője, hogy intenzív, élénk szí, természetes, egészségre ártalmatlan összetevőkből készült festék por. Nem okoz irritációt, semmilyen módon nem ártalmas. A holi por lemosható a bőrről illetve a legtöbb anyagról is eltávolítható, főleg felnőttek részére ajánlott! Kültéri rendezvényeken, fesztiválokon nagyon elterjedt, hogy a jelenlévők tömegesen különböző színű holi port szórnak, dobnak a levegőbe. Így fokozva a party hangulatát. Egy gender reveal vagyis babanem felfedő partin lévő vendégek leplezzék le a születendő baba nemét. Valakinek tudnia kell, hogy fiú vagy lány a baba neme, így olyan színű holi port kell beszereznie és beleszórnia a meghívottak kezébe. Mekkora meglepetés lesz amikor a feldobott kék színű holi por felfedi, hogy kisfiú érkezik a családba. Az élmény garantáltan izgalmas és emlékezetes lesz.