Piros Sziveket Kilövő Konfetti Ágyú - 40 cm-es
  • Piros Sziveket Kilövő Konfetti Ágyú - 40 cm-es

Piros Sziveket Kilövő Konfetti Ágyú - 40 cm-es

Ez a konfetti ágyú piros színű, szív formájú konfettivel van megtöltve, így amikor a konfettiágyút elsütöd, akkor kis piros szívecskék hullanak majd a magasból. Lepd meg vele szerelmedet valentin napon, az évfordulótokon, házassági évfordulótokon. Kápráztasd el őt ezzel a különlegességgel, ezzel is bizonyítva szerelmedet és hogy mennyire szereted őt. De esküvőkön is csodaszép látványosság, ha eldurrantasz néhány ilyen piros szíves konfetti ágyút. Ezzel a különleges, szerelmes party kellékkel csodás meglepetést szerezhetsz imádottadnak vagy akár az esküvőn elkápráztathatod vele a vendégeket. Könnyű a használata, viszont annál nagyobb a hatása, amit elérhetsz vele. Mindenki szája tátva marad majd a különleges szívecskés konfetti eső láttán, ahogy azok vidáman szállnak a levegőben.

A konfetti ágyú mérete: 40 cm.

oTUKHR40
2 490 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Töltet: piros szív formájú konfettik.

Sűrített levegővel működő konfetti ágyú. A hengert a nyíl irányában elforgatva, piros szív formájú konfettiket lövell ki. Beltéri és kültéri használatra.

Lövési magasság: 5-8 méter.

A konfetti esőt kb. 1 percig élvezheted.

Ha azon gondolkodsz, hogy milyen különlegességgel lephetnéd meg kedvesedet, akkor jó választás ez a piros szív konfettiket kilövő konfetti ágyú. Legyen akár valentin nap, akár az évfordulótok, igazi látványosságot nyújthatsz neki a konfetti ágyúval. De bármilyen más alkalomból is meglepheted őt ezzel az igazán szerelmes party kellékkel, lehet az akár a születésnapja vagy a névnapja is. Ha pedig esküvőre készülsz, ott is bátran bevetheted a vendégek elkápráztatására ezt a piros szíves konfetti ágyút.

A konfetti ágyú mérete: 40 cm.