Ezüst Csillagokat Kilövő Konfetti Ágyú
  • Ezüst Csillagokat Kilövő Konfetti Ágyú

Ezüst Csillagokat Kilövő Konfetti Ágyú, 40 cm-es

Milyen partin tudod felhasználni ezt az ezüst csillagos konfetti ágyút? Szilveszter partin pontosan éjfélkor fordítsd el a hengert, hogy az ezüst konfettik szabadon szállhassanak fel az égbe, utána már csak a koccintás marad hátra. Igazán elegáns hatást fogsz vele elérni egy esküvői ceremónia után. Lepd meg az ifjú párt gratuláció fogadása közben konfetti esővel. A meglepetéstől szóhoz sem fognak jutni. Különleges hatása lesz a konfetti esőnek ahogy az ezüst csillagok szállnak a levegőben egy családi ünnepségen vagy egy babaváró partin. És még sorolhatnánk az alkalmat, hogy hol és mikor használhatod ezt az ezüst csillagos konfetti ágyút. A legfontosabb, hogy feldobd a parti hangulatát és teríts be mindent ezüst csillag konfettivel. Bárhol, kültéren és beltéren egyaránt is használhatod ezt a konfetti ágyút amivel varázslatos, lenyűgöző hatást fogsz elérni.

oTUKST40-018
2 490 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Töltet: ezüst színű csillag alakú konfettik.

Sűrített levegővel működő konfetti ágyú. A hengert a nyíl irányában elforgatva, ezüst csillag konfettiket lövell ki. Beltéri és kültéri használatra.

Lövési magasság: 5-8 méter.

A konfetti esőt kb. 1 percig élvezheted.

Ezzel az ezüst konfetti ágyúval különleges, nem mindennapi hatást érhetsz el egy esküvő, Szilveszteri partin, babaváráskor vagy elegáns születésnapi partin. Használata egyszerű, lakásban vagy a szabad ég alatt is használhatod. A szálló ezüst csillag konfettiknek varázslatos a hangulata. :)