Felfújható Halloween tök dekoráció 125 cm
  • Felfújható Halloween tök dekoráció 125 cm
  • Felfújható Halloween tök dekoráció 125 cm

Felfújható világító halloween tök dekoráció - 125 cm

19 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

gl58060A

Mi szimbolizálhatná jobban a halloweent, mint a halloweeni tök. Pont, mint ez a hatalmas felfújható és világító halloween tök dekoráció, amit elsősorban kültérre ajánlunk, de akár beltéren is használható. Igazán látványos darab a maga 125 cm-es magasságával. És hogy hogyan működik? Dugd be a konnektorba a csatlakozót, és ezáltal beindul a tökös dekorációba beépített ventilátor, ami felfújja a figurát, és ennek a folyamatos működése az, ami felfújva is tartja, tehát állandó áramforrás alatt kell legyen a halloween figura. Ugyanis a ventilátor biztosítja, hogy meg tudjon állni a figura, mert ahogy fújja a levegőt, az feszíti ki minden "testrészét". Mivel az anyaga porózus, így a felesleges levegő kiáramlik, és nem durran el a figura. Ráadásul a beépített led-nek köszönhetően még világít is. 

Mérete: 125 cm.

Anyaga: poliészter.

Energiaforrás: 230V - 50-60 Hz, 0.6A, 700 mA adapter.

A nagyteljesítményű ventilátor gyors felfújást tesz lehetővé, a nagy fényerővel rendelkező LED pedig kellőképpen megvilágítja a felfújt dekorációt.

A felfújt állapot megtartásához a ventilátor folyamatos működése és tápellátása szükséges! 

A csomag tartalmaz 1 db Halloween tök dekorációt, 200 cm hosszú kábelt, 2 db leszúrótüskét és madzagot a rögzítéshez. 

Elsősorban kültérre ajánljuk, de akár beltéren is használható ez a hatalmas felfújható és világító halloween tök dekoráció

Ezt a tököt még faragnod sem kell, egyszerűen csak bedugod, felfújod és már kész is az igazán halloweeni tökös dekoráció.