lüss párna Little Star Unikornis Cet hal
  • lüss párna Little Star Unikornis Cet hal

Plüss párna Little Star Unikornis Cet hal 36 cm x 51 cm

A cet hal párna látványától gyermekednek az az érzése támad, hogy meg kell ölelgetni, hozzá kell bújnia ehhez a cet formájú plüss párnához. A cet halat az ezüstös unikornis szarva és a mosolygó arca teszi különlegessé, bájossá. Igazi cukiság ez a párna. Cet halról már gyermeked hallhatott a Pinokkió című mese kapcsán. Pinokkió egy óriási cet hal gyomrában köt ki de a végén szerencsésen megmenekül onnan. Vidám hangulatot teremt a gyerekszobában ez a unikornis szarvval ellátott cet hal formájú plüss párna. Ez a világoskék formájú párna a kislányok és kisfiúk kedvencévé fog válni. Lepd meg gyermekedet születésnapra, névnapra, karácsonyi ajándékként vagy csak úgy örömszerzésből ezzel az ezüst unikornis szarvú cet hal párnával.

oMA2
9 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: plüss.

Mérete: 36 cm x 51 cm.

Unikornis szarvú cet hal formájú párna mosolyával és ezüstös unikornis szarvval vidámmá teszi a gyerekszoba hangulatát. Finom, pihe-puha plüss anyagának senki sem tud majd ellenállni! Gyermeked egész nap ezt a cet halas párnát fogja cipelni, simogatni és elalváskor hozzá fog bújni. Ezzel a plüss párnával édes lesz az álma!