Karácsonyi zokni vidám mintával
  • Karácsonyi zokni vidám mintával

Karácsonyi zokni vidám mintákkal 4 féle változatban

Ha egy kedves, apró ajándékot keresel mikulásra vagy karácsonyra, akkor jó választás lehet egy vidám karácsonyi mintás zokni, aminek mindenki örül. Decemberben és karácsony környékén amúgy is sokan szeretünk téli vagy karácsonyi mintás ruhákat és kiegészítőket hordani, ilyenkor jól jön egy ilyen vicces mintás zokni, amivel akár saját magunkat is meglephetjük. 4 féle minta közül választhatsz: van közte mikulásos, hóemberes, cukorpálcás és mézis karácsonyi zokni. A rendelésnél tudod jelezni, hogy melyik vidám mintás karácsonyi zoknit szeretnéd megkapni.

Az ár 1 darab vidám karácsonyi témájú zoknira vonatkozik!

j99-1420
2 190 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: egy méretben, nagyobb gyermek és felnőtt részére, kb. 35-40-es méret.

Anyaga: 75 % polyester, 23 % cotton és 2 % elasztán.

Az ár 1 darab vidám karácsonyi témájú zoknira vonatkozik!

A termék vegyesen érkezik, a képen látható változatokban. Rendeléskor a megjegyzés mezőben tudod jelezni nekünk, hogy ezek közül melyiket szeretnéd.

Azt nem tudjuk garantálni, hogy biztosan van az általad választottból készleten, viszont ebben az esetben felvesszük veled a kapcsolatot.

Amennyiben nem írod meg, hogy melyik változatot szeretnéd, akkor kollégánk véletlenszerűen választja ki és teszi a csomagodba.