Kalóz pénzeszsák kalóz jelmezhez farsangra

Köztudott, hogy a kalózok kincsre vadásznak, éppen ezért egy valamirevaló kalóznak kell hogy legyen némi vagyona kalózpénz formájában. Hogy neked se kelljen üres zsebbel megjelenned a többi ember között a farsangi bulin, ezért szerezd be a kalóz jelmezed mellé ezt a kalóz pénzeszsákot és töltsd meg kincsekkel, arannyal, pénzérmékkel, amiből aztán meghívhatsz mindenkit egy körre a jelmezes bulin, persze csak ha szeretnéd. Kalózlányok és kalózfiúk is bátran választhatják ezt a halálfejes kalóz pénzeszsákot a kalóz jelmezük mellé, és az sem számít, hogy gyerek vagy felnőtt az illető, mert ez a kalózoknak való pénzes szütyő bárki számára tökéletes lesz.

w3067s
1 190 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 23,5 cm x 20 cm.

Húzózsinórral összehúzható.

Anyaga: polyester.

Megvan a kalóz jelmezed? Beszerezted már a legtöbb kalóz kiegészítőt is a ruhádhoz? De valami még hiányzik? Szeretnél még valami kalózos kelléket beszerezni, mielőtt a jelmezes buliba indulsz? Akkor neked erre a kalóz pénzeszsákra van szükséged, mert ebben elrejtheted a kincseidet és mindig magadnál tarthatod őket. Hiszen ezt a kalóz pénzes szütyőt akár a karodra is húzhatod vagy kösd a derekadra, de vigyázz, mert más is szemet vethet rá a farsangi beöltözős bulin.