Kalózos party asztalterítő
  • Kalózos party asztalterítő

Kalózos party asztalterítő 137 cm x 259 cm

Minden kisfiú rajong a kalózokért, a tengerek banditája, rablója szeretne lenni a kincset kereső kalózhajón. Kisfiad születésnapi partiján terítsd meg az asztalt ezzel a kalózos témájú parti terítővel. A terítőn iránytű, halálfejes minta, kincses szigetes grafika található. A teljes kalózos hatás kedvéért szerezd be a kalózos parti tányért, poharat és a szalvétát is. Az asztalterítő nélkülözhetetlen kiegészítője lesz a kalózos asztaldekorációnak. A további kalózos dekorációról, füzérről, kalózhajós, halálfejes lufikról se feledkezzél meg, hogy teljes legyen a kalóz hatás a partin! Minden kicsi kalóz vendég boldog lesz ilyen kalózos parti kellékek között és sokáig emlegetni fogja kisfiad kalóz témájú szülinapját.

PC340211
2 990 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 137 cm x 259 cm.

Anyaga: nylon.