Fekete kalóz kalap arany szegéllyel
  • Fekete kalóz kalap arany szegéllyel

Fekete kalóz kalap arany szegéllyel farsangra

A tengerek banditája szeretnél lenni a farsangi beöltözős partin? Hook kapitány vagy Feketeszakáll figuráját szeretnéd életre kelteni? Bármelyik kalóz karaktert is választod, az igazi kalóz kinézethez szükséged lesz erre a halálfejes fekete kalóz kalapra is. Ha a kalóz jelmezed már megvan, de még hiányzik néhány kiegészítő a klasszikus kalóz külső eléréséhez, akkor szerezd be a kalóz ruhád nélkülözhetetlen kiegészítőjét, ezt az arany szegélyes, karimás kalóz kalapot. De ha még itt sem szeretnél megállni, a kalózkalapod mellé beszerezhetsz még egy kalózkardot, kampókezet és kalóz szemfedőt is a jelmezedhez. Ha mindez megvan, akkor indulhat is a támadás, természetesen nem igaziból, csak úgy mókából! Ez a kalóz kalap felnőtt méretű.

w2484P
2 790 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: egy méretben, felnőtt méret.

A kalap fejkörfogata: 60 cm.

A kalap karimája 8-10 cm.

A kalapon rögzítő gumi nem található!

Farsangi buliba készülsz, és úgy döntöttél, hogy idén kalóznak öltözöl be? A kalóz ruhád már megvan, de még hiányoznak hozzá a kalózos kiegészítők? Az egyik ilyen kalóz kellék, amit mindenképp szerezz be a kalóz jelmezed mellé, az a kalóz kalap legyen, mert kalózos fejfedő nélkül nincs is igazi kalóz. Ez a halálfejes, arany szegélyes kalóz kalap lehet számodra a tökéletes választás a kalóz jelmezed mellé. Bármilyen is legyen a kalóz ruhád, ez a kalóz kalap tökéletesen passzolni fog hozzá.