Diplomaosztó talár kalap fekete
  • Diplomaosztó talár kalap fekete

Diplomaosztó talár kalap fekete

A ballagás minden ballagó számára egy fontos esemény az életében, legyen az egy általános iskolai, gimnáziumi vagy főiskolai, egyetemi ballagás. Lezárul egy korszak, elbúcsúzik az iskolától és az iskolatársaktól, és izgatottan várja az új kezdetet. Ajándékozz ezen alkalomból a ballagó diáknak valami igazán ide illőt, lepd meg őt egy ballagási kalappal vagy más néven diplomaosztó kalappal. Ha akarja, viselheti a ballagáson vagy utána szuper fotók is készülhetnek vele, amiket jó lesz majd visszanézni, és elteheti emlékbe. De saját magadat is meglepheted vele, ha éppen most végzel a tanulmányaiddal. Legyen a fejeden ez a filc anyagú diplomaosztó kalap, tűnj ki vele a tömegből! És a ballagás végén dobd fel te is a magasba, mint ahogy a filmekben szokás :) ballagási kalap

w1666L
1 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: fekete filc anyagú, 25*25 cm-es tetővel, melynek egyik sarkán bojt található.

A talár két részből áll: a tető és a sapka részen egy patent van, annak segítségével rögzíthető össze a két elem. 

Mérete: felnőtt méretben.

Hogy mi mindenre jó ez a fekete diplomaosztó kalap? Adhatod ajándékba a ballagó diáknak, aki akár magán a ballagáson is a fején viselheti vagy csak egyszerűen elteszi emlékbe. Szuper ballagási fotókat is készíthetsz benne, és még a levegőbe is feldobhatja a ballagó diák ezt a ballagási kalapot, hogy ez a filmekből oly ismerős jelenet az ő életéből se maradjon ki.

Szuper ballagási ajándék, de saját magadat is meglepheted vele, ha ballagás előtt állsz.