Trófea kupa díj - feliratozható
  • Trófea kupa díj - feliratozható

Trófea kupa díj - feliratozható

Jutalmazd meg a  partidon vagy a jelmezbálon jelmezbe bújt vendégeidet, természetesen stílusosan ezzel az díjjal. Adhatod a legjobb jelmez díjaként vagy jutalmazhatod a legnagyobb parti arcot is vele. Bevetheted bármilyen versenyen díj gyanánt. Szervezz házibajnokságot. Legyen az foci, ping-pong, kidobós, sorverseny, vetélkedő vagy bármilyen más sport- és egyéb verseny. És a legjobb személyt vagy a legjobb csapatot jutalmazd egy trófeával, azaz kupával. A legjobb az egészben, hogy személyre szabhatod, mert feliratozható ez a trófea kupa díj. Csak egy alkoholos filc kell hozzá, és már írhatod is az egyedi feliratot, hogy ki vagy milyen versenyszámban ért el kiemelkedő, legjobb eredményt. A díjazott pedig büszkén teszi majd ki otthon a polcára ezt a serleget.

w51951
2 290 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 21,5 cm magas

Átmérője az alapnak: 9 cm

Anyaga: műanyag.

Trófea, kupa, díj, serleg - ki hogy nevezi. De azt mindenki tudja, hogy ilyen csak a legjobbaknak jár. A legjobb jelmez tulajdonosának a farsangi bulin vagy halloweenkor, a legnagyobb partiarcnak, a legjobban teljesítőnek a sportversenyen, vetélkedőn vagy házibajnokságon. Feliratozható, így személyre szabható, hogy éppen milyen eseményen lesz az a legjobb eredmény elérő díja. Jutalmazd meg a jó teljesítményt, és add át ezt a kupát a legjobbnak!