Cyber Ninja jelmez
  • Cyber Ninja jelmez

Cyber Ninja hangot kiadó farsangi jelmez 8-10 éveseknek 140-es méret

Kedveled a harcművészetet? Akkor ez a hangot kiadó ninja jelmez neked a legmegfelelőbb választás. Igazán misztikus hatást érsz el ezzel a jelmezzel, ugyanis a maszk érces robot hangot ad ki és a szemei világítanakCsak annyi dolgod van, hogy magadra öltsd a ninja jelmezt és indulhatsz is a farsangi partira! Te leszel a legmenőbb ninja a buliban, az tuti!

A jelmez tartalma: kapucnis felső, mellvért, öv, kézvédő, maszk világító szemmel és 3 féle robothanggal. A nadrág nem része a jelmeznek.

A maszk áll részénél egy kis textil zsebben található az elemes szerkezet, ami a hangot és fény effektet biztosítja. On állásba kapcsolva lép működésbe a szerkezet.

3 db 1,5V AAA elemmel működik, ami tartozéka a szettnek.

w07917
17 990 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


Kiegészítő termékeink

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

A jelmez tartalma: kapucnis felső, mellvért, öv, kézvédő, maszk világító szemmel és 3 féle robothanggal.

A nadrág nem része a jelmeznek.

A maszk áll részénél egy kis textil zsebben található az elemes szerkezet, ami a hangot és fény effektet biztosítja. On állásba kapcsolva lép működésbe a szerkezet.

3 db 1,5V AAA elemmel működik, ami tartozéka a szettnek.

Anyaga: műszál.

Mérete: 140-es (8-10 éveseknek)

Ez még talán érdekelhet