Jégvarázs ajándék ceruza radírral - 2 db
  • Jégvarázs ajándék ceruza radírral - 2 db

Jégvarázs ajándék ceruza radírral - 2 db

Jégvarázs mintás ceruza szett, mely 2 db ceruzát tartalmaz radírral. Az egyiken Elza, a másikon pedig Anna látható. Ha Jégvarázs ajándékot keresel egy Frozen imádó kislány számára, akkor válaszd neki ezt a Jégvarázs írószer csomagot. Boldogan fogja ezzel megírni a házi feladatát, hiszen a ceruzáról a kedvence néz majd vissza rá.

A Jégvarázs című mese sikere töretlen a kislányok körében. És mivel rajonganak a meséért és a benne szereplő karakterekért, ezért minden olyan Frozen ajándéknak örülni fognak a rajongók, ami a kedvenc meséjükre és a kedvenc mesekaraktereikre emlékeztetik őket.

Legyen születésnap, névnap, gyereknap vagy más egyéb alkalom, egy Disney Jégvarázs rajongó számára ez a jégvarázs ceruza tökéletes ajándék.

EWA20945WD
990 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: a ceruza 16 cm, a radír 4 cm átmérőjű.

A csomagban 2 db ceruza és 2 db radír található.


Milyen ajándékkal lepj meg egy Jégvarázs rajongót? Hát valamilyen Jégvarázs témájú ajándékkal :) Ilyen ez a Frozen ceruza szett is, ami 2 db radíros ceruzát tartalmaz, és Elzát, valamint Annát ábrázolja a meséből. Szuper meglepetés lehet ez egy igazi Frozen rajongó számára. Főleg azoknak, akik nemcsak hogy a Jégvarázs meséért, hanem az irodaszerekért is odavannak. Mert bizony sok kislány imádja a szép ceruzákat, tollakat, füzeteket és a hasonló kellékeket. Ez a rajongás sokszor még felnőtt korban is megmarad.