Flitteres nyuszifül hajpánt
  • Flitteres nyuszifül hajpánt

Flitteres nyuszifül hajpánt

Légy egy aranyos, cuki nyuszika idén Húsvétkor! Ne akarj elrejtőzni a fűben, hiszen messziről észrevehető vagy, csak úgy csillog-villog a flitteres hajpántos nyuszifül a fejeden. Egy beöltözős partira vagy hivatalos és szeretnél egy egyszerű nyuszis jelmezt viselni? A fehér színű ruházatod mellé válaszd ezt a rózsaszín-hologramos flitteres hajpántos nyuszi füllel. Bájos kiegészítője lesz nyuszi jelmezednek. Egyre divatosabb, hogy az utolsó szingli estén a lányok szeretnek kitűnni a tömegből. Szeretnél a lánybúcsú bulin TE is egyedibb külsőt? Viseld menyasszonyként ezt az aranyos nyuszifület. Akár a leánybúcsú összes résztvevője viseljen a fején hosszú nyuszifüles hajpántot. Garantáltan látványos "nyuszilányok" lesztek a lánybúcsú partin és mindenki tud fogja rólatok, hogy egy társaság vagytok.

w8115C
2 190 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: flitter, szatén, toll.

Mérete: fekete hajpánt 18 cm nagyságú fülekkel.

A csomag 1 darab nyuszifül hajpántot tartalmaz!

Szeretnél egy cuki nyuszika lenni Húsvétkor, farsangkor vagy egy beöltözős bulin? Egy egyszerű, fehér színű ruha mellé tökéletes választás ez a flitteres nyuszifül. Messziről mindenki ki fogja szúrni a nyuszika füleit. Hiszen arany és rózsaszín színű flitterek díszítik a hajpántos nyuszifület. A hajpánton lévő fehér pihés díszítés még cukibbá teszi. Egy nyuszika jelmez nélkülözhetetlen kiegészítője a hajpántos nyuszifül! A hajpánt hajlékony így méretéből adódóan gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt megfelelő!