Hawaii virágos színes fűszoknya
  • Hawaii virágos színes fűszoknya

Színes hawaii fűszoknya virágos derékrésszel

2 650 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!

w33686

Beöltözős partira vagy egy jelmezes bálba készülsz? Bennszülött leszel vagy egy hawaii táncos bőrébe szeretnél bújni a farsangi mulatságon? Illetve egy hawaii partira is tökéletes öltözék ez a színes, virágdíszítéses fűszoknya. A hawaii jelmezed ezzel a színes virágos hawaii fűszoknyával lesz teljes. És már vár is rád az egzotikus parti, ahol eltáncolhatod a hula táncot.

De ha nyáron medencés buliba készülsz, akkor is jó választás ez a hawaii fűszoknya, amit akár a bikiniddel együtt viselhetsz. És hogy minél egzotikusabb legyen a szetted, szerezz be mellé egy hawaii nyakfüzért is, amit azon kívül, hogy nyakláncként a nyakadban viselhetsz, akár a csuklódra tekerve karkötőként is hordhatod. Már csak egy mutatós virágot kell a hajadba tűznöd, és garantáltan te leszel a társaság legragyogóbb tagja.


Anyaga: műanyag.

Mérete: 50 cm hosszú.

A szoknya derékbősége: 60 cm-től kb. 90 cm-ig.

A szoknya derekán 2,5 cm-es gumis anyag található, 6 cm-es nagyságú virág díszítéssel.

Éld át a hawaii életérzést és farsangkor öltözz be hawaii táncosnak, amihez jó választás ez a színes hawaii fűszoknya virágdísszel. De a nyári partik és összejövetelek alkalmával is bátran bújj ebbe a szoknyába, így garantáltan kitűnsz majd a tömegből. Mivel a szoknya dereka rugalmas, így többféle méretnek is megfelel. A hawaii nyakfüzér pedig elengedhetetlen kiegészítője a fűszoknyának, amit külön tudsz megvásárolni és többféle szín közül is választhatsz.