Ajándéktasak formájú halloween lufi nehezék héliumos lufihoz
  • Ajándéktasak formájú halloween lufi nehezék héliumos lufihoz

Halloween Parti Ajándéktasak Léggömbsúly - 120 gramm

Dekorálj halloweenkor is héliumos lufival, és válassz hozzá halloween mintás lufinehezéket is. Hogy miért jó a héliumos lufikhoz lufisúlyt használni? Egyrészt mert így garantáltan nem szabadul el a lufi, nem kell attól tartanod, hogy elrepülnek. Másrészt mert a héliumos lufi lufinehezékre kötve bárhová esztétikusan elhelyezhető, teheted a padlóra, asztalra, a bejárathoz. Stabilan ott marad, ahová teszed, és nagyon dekoratív látványt fog nyújtani így a héliumos lufi vagy luficsokor halloweenkor is.

És ha már lufinehezéket is használsz, akkor legyen az alkalomhoz illő, mint amilyen ez az ajándéktasak formájú halloween mintával és felirattal díszített lufinehezék. Több lufit is köthetsz rá egyszerre, stabilan fogja tartani őket.

mlg29744
890 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 7,5 cm x 9,5 cm.

Súlya: 120 gramm.

Alkalmas bármilyen méretű léggömbhöz, beleértve a nagy formalufikat, valamint akár egy nagyobb luficsokorhoz is.

Anyaga: karton és fényes fólia.

A lufi nehezék egy nagyon praktikus kiegészítő héliumos lufi mellé. Mert megtartja azt, hogy ne repüljön el, valamint egyben dekoratív is, rákötve a héliumos lufit vagy lufikat lehet belőle padlódísz, asztaldísz is. Halloween idején is jól tud jönni, hiszen a Halloween dekoráció héliumos lufijait stabilan ott  tartja, ahová teszed. Nem kell arra figyelni, hogy a lufi el ne repüljön, mert a lufisúly megtartja azt. És nem utolsó sorban, dekoratív is ez az ajándéktasak formájú halloween mintás lufi nehezék.