Narancssárga latex halloween lufi mosolygó tök mintával - 6 db-os

Van-e jellemzőbb szimbóluma a halloween-nak, mint a halloween tök? Én nem igazán tudok ilyet mondani. Ilyenkor imádunk sütőtököt faragni, ki ijesztőt, ki barátságosat, és még akár mécsest is rakhatunk bele. De a halloween sütőtök megjelenhet akár lufi formájában is, akárcsak ez a narancssárga mosolygós halloween tök lufi. Kedves és barátságos a mosolya, és mindenkinek egyből a halloween tök jut róla eszébe, ha ránéz. Dekoráld ilyen halloween-es lufikkal a halloween party helyszínét, akár levegővel fújva, akár héliummal töltve használod fel őket, mindenképp jól fog mutatni és nagyon látványos dekoráció lesz a partin. És ha még gyerekek is lesznek a bulin, ők különösen örülni fognak, ha megpillantják ezeket a halloween lufikat.

q16503
1 680 Ft

Egységár: 280 Ft / db

(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 28 cm.
 
Anyaga: latex.

A csomag 6 db lufit tartalmaz.

A Qualatex lufi a világ legjobb minőségű lufija, 100%-ban latex anyagú, rendkívül rugalmas és tartós. Levegővel fújva hónapokig, héliummal fújva akár hetekig is megmarad. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

Ha halloween partit szervezel és alkalomhoz illő dekorációt is készítesz, akkor semmiképp se hagyd ki belőle ezt a barátságos, mosolygós, halloween tököt ábrázoló latex lufit. Ez a halloween tök lufi tökéletesen passzol a halloweeni hangulathoz, így akkor is érdemes beszerezned, ha az otthonodat szeretnéd ünnepi hangulatba hozni és díszbe öltöztetni. Levegővel és héliummal is fújható ez a tartós, jó minőségű halloween lufi.