Héliumos halloween lufi ikonikus halloween mintákkal, Happy Halloween felirattal
  • Héliumos halloween lufi ikonikus halloween mintákkal, Happy Halloween felirattal

Héliumos halloween lufi ikonikus halloween mintákkal, Happy Halloween felirattal

Dekorálj halloweenkor is héliumos lufival, legyen az akár fólia, akár latex vagy éppen bubble lufi. Erre tökéletes választás például ez a héliumos halloween lufi ikonikus halloween mintákkal és happy halloween felirattal. A lufi mérete kb. 56 cm, és anyagát tekintve celofán szerű buborék - bubble lufi.

És hogy miért jó döntés lufival dekorálni nemcsak halloweenkor, de szinte bármilyen ünnepen, eseményen, összejövetelen? Egyrészt a lufik jól betöltik a teret, így látványos dekorációt kapsz általuk. Másrészt rugalmas a felhasználási módjuk, mert használhatod őket padlódíszként, asztaldíszként, a bejárathoz helyezve vagy akár ajtódíszként is, és még sorolhatnánk.

Kombinálhatod a halloweenes lufikat más halloweenes dekorációkkal is, hiszen jól kiegészítik egymást, illetve nemcsak halloween mintás lufikat használhatsz, mint amilyen ez az ikonikus halloween motívumokat ábrázoló héliumos bubbles lufi, hanem az alkalomhoz illő, egyszínű lufikat is kiegészítésként, mint például a fekete, a zöld, a narancssárga vagy éppen a lila.

Ez a termék 500 Ft extra szállítási díjjal rendelhető.

q89728
3 490 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: celofán.

Mérete: 56 cm.

Nagyon tartós, akár több héten keresztül magában tartja a héliumot. 
Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A lufit héliummal töltve szállítjuk.

Válassz kedvedre léggömbsúlyt is héliumos lufidhoz webáruházunkban!

Hiszen ha lufinehezéket is választasz ehhez az ikonikus halloween motívumokat ábrázoló héliumos halloween lufihoz, akkor nemcsak hogy azt akadályozod meg vele, hogy elszálljon a lufid, hanem könnyedén tudod padlódíszként vagy asztaldíszként használni azt, illetve egyszerűen áthelyezheted bárhová, ha szeretnéd. De a héliumos lufit akár ajándékba is adhatod bármilyen alkalomra, még akár halloweenkor is.