Halloween Arcok - Jack Faces Lufi
  • Halloween Arcok - Jack Faces Lufi

Halloween Arcok - Jack Faces Gumi Lufi

Ezek a különböző arckifejezésű mintájú lufik változatossá fogják tenni a Halloween parti dekorációjának hangulatát. Az arany, narancssárga és fekete színek szinte már elképzelhetetlenek egy Halloween partin. Különféle spirális, lampionos, asztali dekorációknál is ezek a színek dominálnak. Rápillantva a lufikra egy pillanatra sem felejtik el vendégeid milyen partinis vannak. Ezeket az arckifejezéseket töklámpásra faragjuk ki de most arany, narancssárga és fekete lufikon szerepelnek és különféle érzésekkel, hangulattal néznek ránk a Halloween partin.

A léggömb ára 1 darabra vonatkozik!

q97356
390 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 28 cm.
 
Anyaga: latex.

Vegyes színek: arany, narancssárga és fekete.

A Qualatex lufi a világ legjobb minőségű lufija, 100%-ban latex anyagú, rendkívül rugalmas, és tartós. Levegővel fújva hónapokig, héliummal fújva akár hetekig is megmarad. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

A léggömb ára 1 darabra vonatkozik!

A termék vegyesen érkezik, a képen látható színekben. Rendeléskor a megjegyzés mezőben tudod jelezni nekünk, hogy ezek közül melyiket szeretnéd.

Azt nem tudjuk garantálni, hogy biztosan van az általad választottból készleten, viszont ebben az esetben felvesszük veled a kapcsolatot.

Amennyiben nem írod meg, hogy melyik változatot szeretnéd, akkor kollégánk véletlenszerűen választja ki és teszi a csomagodba.