• Új
Hableány és barátai Parti Gumi Lufi
  • Hableány és barátai Parti Gumi Lufi

Hableány és barátai Parti Gumi Lufi (6 db/csomag)

Bármilyen partiról legyen szó a dekorációból nem hiányozhatnak a különböző mintájú gumi lufik. Kislányod névnapi, születésnapi vagy gyermeknapi partiján szerepelhetnek a hableány mintás gumi lufik. Bármilyen lányos buli dekorációját színessé, vidámmá teszik ezek a kis hableány és barátai mintás latex lufik. A kislányok rajonganak a Disney mese, Ariel a kis hableány kalandjaiért. A gyönyörű sellő lány legnagyobb álma, hogy egyszer az emberek közt éljen és uszonya helyett lábai legyenek. A kislányok közül nagyon sokan szeretik ezt a mesét és foglalkoztatja őket, hogy vajon léteznek-e sellők. Ha a te kislányod is rajong a sellőkért, a kis hableányért akkor ezekkel a sellős lufikkal nagy örömet fogsz okozni neki. :)

1 200 Ft

Egységár: 200 Ft / db

Adóval együtt
Mennyiség
Raktáron

q18460rp

Anyaga: latex.

Mérete: 28 cm.

A csomag 6 db lufit tartalmaz.

A Qualatex lufi a világ legjobb minőségű lufija, 100%-ban latex anyagú, rendkívül rugalmas, és tartós. Levegővel fújva hónapokig, héliummal fújva akár hetekig is megmarad. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

Kislányodnak szerezz örömet ezekkel a hableány mintás gumi lufikkal amik garantáltan vidámmá fogják tenni a parti hangulatát. Vegyes színei megalapozzák a buli vidám hangulatát.

16 hasonló termék: