• Új
Rendőr - Police Parti Világoskék Gumi Lufi
  • Rendőr - Police Parti Világoskék Gumi Lufi

Rendőr - Police Parti Világoskék Gumi Lufi (6 db/csomag)

A születésnapok dekorációjából nem hiányozhatnak a különböző mintájú gumi lufik. Kisfiad rendőrautós témájú szülinapi partiján kapjanak szerepet ezek a világoskék színű gumi lufik. A teljes rendőr tematikájú parti dekorációjához szerezd be a további rendőrös asztaldekorációt és a  szülinapi feliratról se feledkezzél meg. Még vidámmá, színessé teheted a hangulatot ha sárga, piros és zöld színű parti kellékekkel egészíted ki a kék színű rendőrautós lufikat. Te döntésed, hogy héliummal feltölteted vagy lufi pálcára helyezed a lufikat. A parti után köszönőajándék válhat belőlük a kis vendégek számára. Így garantáltan emlékezetes lesz kisfiad születésnapi partija, a parti vendégei sokáig emlegetik milyen egy különleges police partin vettek részt. 

1 200 Ft

Egységár: 200 Ft / db

Adóval együtt
Mennyiség
Raktáron

q86592rp

Anyaga: latex.

Mérete: 28 cm.

A csomag 6 db lufit tartalmaz.

A Qualatex lufi a világ legjobb minőségű lufija, 100%-ban latex anyagú, rendkívül rugalmas, és tartós. Levegővel fújva hónapokig, héliummal fújva akár hetekig is megmarad. Mi is csak ezt a minőséget fújjuk a gyerkőceinknek, barátainknak, családunknak, így bátran ajánljuk Neked is!

Rendezz kisfiadnak egy rendőr témájú meglepetés szülinapi bulit. Ahonnan ezek a rendőrautós gumi lufik nem hiányozhatnak, feldobják a parti dekorációját!


16 hasonló termék: