Halloween koponyás ajtódísz dekoráció
  • Halloween koponyás ajtódísz dekoráció

Halloween ajtódísz csontvázzal és koponyával

Ha egy igazán mutatós halloween dekorációt keresel, akkor ez a csontvázas és koponyás halloween ajtódísz a neked való választás. Akaszthatod a bejárati ajtóra, hogy mindenki lássa, aki arra jár, hogy te bizony megadod a módját a halloween ünneplésnek. Vagy ha nálad lesz az idei halloween party, akkor ez a látvány fogadja majd az érkező vendégeket. De a házon, lakáson belül ugyanúgy tudod használni ezt a halloween dekorációt, akár ajtóra, falra akasztva vagy csak nekitámasztod valaminek. Méretének köszönhetően (45 cm átmérőjű) igazán feltűnő dekorációs elem lesz a halloweeni dekorban. De vigyázat, csak erős idegzetűeknek ajánlott ez a horrorisztikus, koponyával és csontvázzal díszített halloween ajtódísz dekoráció.

w10996
6 990 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


Kiegészítő termékeink

GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 45 cm átmérőjű.

Anyaga: műanyag és géz anyag.

Íme egy igazán ütős és hátborzongató halloween dekoráció, amit az idei halloween alkalmából beszerezhetsz, ha látványos és egyben ijesztő halloween dekorációt keresel. Ez a koponyás és csontvázas halloween ajtódísz lehet, hogy majd néhányakat elijeszt, mikor meglátja az ajtóra kiakasztva, de aki kiállja a próbát, az beléphet az ajtón. Ha halloween partit rendezel, akkor ezt a halloween ajtódíszt mindenképp szerezd be és rémisztgesd ezzel az érkezőket már belépés előtt.

Ez még talán érdekelhet