Halloween dekorációs girland lufikkal - 3,6 m
  • Halloween dekorációs girland lufikkal - 3,6 m

Halloween dekorációs girland lufikkal - 3,6 m

Halloween dekorációs girland, mely különböző halloween mintás lufikból és zászlófüzérből áll, amit te magad állíthatsz össze, hogy megkapja a végleges formáját. Tökéletes választás ez a halloween dekorációs füzér, ha gyerekeknek szervezel halloween bulit, hiszen ez egy kedves, bájos, barátságos halloween kellék, amitől a gyerekek sem fognak megijedni. A rajta lévő minták is vidámak, mosolyognak, de mégis a klasszikus halloween motívumokat viselik magukon. És jó program lesz akár a gyerekekkel együtt elkészíteni ezt a halloween dekorációt. Természetesen felnőtt halloween partira is választhatod ezt a füzért, mert attól, hogy nem rémisztő, még igazi halloween dekoráció a rajta lévő tök, pók, szellem, denevér és fekete macska mintával. 

w51941
1 790 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 3,6 m.

Anyaga: latex és papír.

A csomag tartalma 5 db tökfejes-szellemes mintájú 28 cm-es lufi és egy Halloween füzér. A girland 2 db tökfejes, 2 db pókos. 2 db denevéres és 2 db fekete macskás zászlóból áll.

A zászlók mérete 18 cm széles és 26 cm hosszú. 

Ha nem szeretnél ijesztő halloween dekorációt, de mégis legyen olyan, ami tipikusan halloween-es, akkor jó választás ez a halloween dekorációs girland. Hiszen minden minta, ami rajta szerepel, a klasszikus szimbólumai a halloween-nek. Gyerek halloween partira pedig különösen jó választás ez a barátságos halloween dekoráció.