Halloween tök dekoráció boszorkánykalappal
  • Halloween tök dekoráció boszorkánykalappal

Halloween tök dekoráció boszorkánykalappal

Halloween tök nélkül szinte már elképzelhetetlen a halloween. És ugyanez a helyzet a halloween tök mintás vagy halloween tök formájú dekorációkkal is. Mint ez az emeletes halloween tök dekoráció, aminek a tetején még egy jellegzetes boszi kalap is van. Ez a hallowen tök dekoráció akár egy gyerekeknek szervezett halloween party-ra is remek választás, mivel ha gyerekekről van szó, akkor nem biztos, hogy ijesztő dekorációt szeretnénk készíteni. Ettől a kedves halloween tök dekortól egyik gyerek sem fog megijedni, mégis tökéletes halloween dekorációt tudunk vele készíteni. De egy felnőtt partin is jó választás, kiegészítve akár a horrorisztikusabb kellékeket vele. Mert a halloween tök minden halloween party elmaradhatatlan kelléke

w51943
2 290 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!


GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Mérete: 60 cm hosszú. A legkisebb halloween tök 18 cm, a középső 17 cm, az alsó pedig 26 cm széles.

Anyaga: filc.

1 db Halloween tök dekoráció/csomag

A halloween tök a halloween szezon tradicionális jelképe, ezért halloween tök dekoráció nélkül már szinte elképzelhetetlen egy halloween party. Akár barátságos halloween dekorációt szeretnénk készíteni, akár ijesztő halloween dekort, minden stílushoz jól passzol és jól beilleszthető a többi halloween dekor kellék és kiegészítő mellé. Ha halloween bulit szervezel, akkor ezt a boszikalapos halloween dekorációt mindenképp szerezd be a díszítéshez.