Szilveszteri elegáns arany-fekete dekorációs szett
  • Szilveszteri elegáns arany-fekete dekorációs szett

Elegáns arany-fekete szilveszteri dekoráció szett, 3 db-os

Készíts egy nagyon látványos, elegáns arany-fekete színvilágú dekorációSzilveszter estére. Ezzel az elegáns legyezős dekorációs szettel könnyű dolgod lesz. A legyezős dekoráció elkészítése egyszerű, csak szét kell nyitnod a három különböző méretű, 26, 35 és 43 cm-es legyezőt. A rajta található kétoldali ragasztóval rögzítheted őket. A legnagyobb fekete legyezőre az éjfélt jelző kartonos díszt és az arany színű bojtos fólia anyagú díszt is fel kell raknod. Ha elakadnál készítéskor akkor a csomagoláson látható az elkészítési útmutató, részletes képanyaggal. Az arany színű szalag segítségével fel tudod akasztani a szilveszteri dekorációkat a kiszemelt helyre. Ragyogó hatást fogsz elérni ezekkel az elegáns legyezős dekorációkkal a szilveszteri parti helyszínén. Búcsúztasd el méltóképpen az óévet és köszönts megfelelően az újat!

oRPK28
4 990 Ft
(Adóval együtt)
Raktáron

Kiegészítő termékeink

Happy New Year Csillagos Szilveszteri Parti Dekoráció - 2 m, 6 db-os

Ár 4 290 Ft

Szilveszteri dekoráció Happy New Year feliratos 3 db-os

Ár 6 490 Ft

Arany színű szilveszteri Happy New Year lufi füzér

Ár 2 490 Ft
GYORS szállítás
A munkanapokon 12:00 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap (vagy a következő munkanapon) már át is veheted.
Ingyen szállítás 25.000 Ft felett!
Szállítási költségek 25.000 Forint alatt:
GLS csomagautomatába 1.190 Ft
GLS csomagpontra 1.390 Ft
GLS házhozszállítással 1.690 Ft

Anyaga: papír és fólia. 

Mérete: különböző méretűek, a legyezős dísz 26, 35 és 43 cm átmérőjű.

A csomag 3 darab dekorációt tartalmaz!

A csomag tartalma: 3 db különböző méretű legyezős dísz (26 cm, 35 cm, 43 cm), 3 m hosszú arany szalag, 35 cm hosszú arany "bojt", 22 cm átmérőjű óra mintás kartonpapír.

Ezekkel az elegáns színvilágú arany és fekete színvilágú legyezős dekorációkkal különleges hatást fogsz elérni a szilveszteri parti dekorációjában. A dekorációkat könnyedén el tudod készíteni a csomagolás hátoldalán található ábrák segítségével. Utána már csak fel kell akasztanod álmennyezetre, csillárra vagy ahova szeretnéd.

Ez még talán érdekelhet