Mini lufi tortára - arany fólia szám lufi 2
  • Mini lufi tortára - arany fólia szám lufi 2

Mini lufi tortára - arany fólia szám lufi 2

890 Ft
(Adóval együtt)
Előrendelhető, jelenleg nincs raktáron
A termék beérkezése eltarthat 1-2 munkanapig, de előfordul, hogy 3-4 hetet kell várnod rá. Érdeklődj ügyfélszolgálatunkon a termék érkezésével kapcsolatban!

DPA3735001

Ezzel az arany színű 2-es szám formájú mini fólia lufival bármilyen szülinapi torta dekorációját különlegessé varázsolhatod.  Mert bizony-bizony a születésnapi tortát nemcsak tortagyertyával díszítheted, hanem már a tortára is kerülhet lufi, méghozzá ilyen bájos, mini formában. Helyettesítsd a szülinapi gyertyát szám formájú mini fólia lufi tortadísszel, ha valami igazán különlegessel szeretnéd meglepni az ünnepeltet, mert ez a kettes mini számlufi még egyedibbé teszi azt. Ez a mini lufi tortára mindenki születésnapjára jó választás, legyen gyerek vagy felnőtt, férfi, nő, fiú lány. Csak a megfelelő számokat kell kiválasztani, mindegy, hogy hányadik születésnapot ünneplitek éppen, hiszen minden szám megtalálható a tortára való mini fólia lufi választékban.


Mérete: 15 cm. 

Anyaga: fólia.

A csomagban található szívószál segítségével tudod felfújni a mini számlufit. Utána a műanyag csészébe helyezd bele, és a leszúró pálca segítségével díszítheted is a tortát, süteményt vagy egy csokornyi virágot is akár.

Aranyozd be a parti hangulatát ezzel az arany, 2-es szám formájú, levegővel tölthető fólia lufival. Legyen szó egy kerek  vagy éppen nem kerek születésnapról vagy akár egy évfordulóról, ez a 2-es arany mini szám fólia lufi mindenképp jól fog mutatni a tortán vagy más egyéb dekorációban.